Hverdagsmuseet - Søstedvej 19 - 5792 Årslev - 40221275 - else-marie@syssel.dk

Mobiltelefoner  

Vi har efterhånden fået en del mobiltelefoner og kan derfor snart fortælle et kapitel eller to om denne spændende del af telefoniens historie.

Som det fremgår af billedet her, er der sket en stor udvikling, men vi mangler desværre endnu den første generation, den store kuffertmodel, man akkurat kunne slæbes med sig, men under brug af betydelige kræfter.

Fire af telefonerne har været brugt her på stedet, og det må indrømmes: de moderne smartphones er lidt smartere end de halve murstensmodeller.

Med kærlig hilsen

Else-Marie og Peter Albrekt

 

 

 

I sidste nummer skrev vi lidt om museets samling af gamle og nyere mobiltelefoner og om, at det eneste vi manglede for at samlingen kunne være komplet, var en af de store 1. generations mobiltelefoner.

En dag, da vi kom hjem kunne vi på afstand se, at er stod et eller andet stort og sort på dørtrinnet, og da vi kom nærmere kunne vi til vores store glæde konstatere, at det var netop sådan en vi manglede.

En stor tak til Holger Danielsen for denne flotte 1. generations mobil telefon. Holger er tidligere vognmand i Nr. Søby. Telefonen er fra ca. 1980. Telefonen har været brugt i vognmandsvirksomheden.

Med kærlig hilsen

Else-Marie og Peter Albrekt