Hverdagsmuseet - Søstedvej 19 - 5792 Årslev - 40221275

Politiker bidt af orne
 

Det er politikernes skyld !!!
Politikerne er gennem slap lovgivning eller manglende lovgivning den væsentligste årsag til, at dyrene i Fynsk landbrug behandles uforskammet dårligt. I mange tilfælde forekommer - med politikernes velsignelse - direkte dyrplageri.
Jeg har derfor fuld forståelse for og sympati med den orne, der en dag mødte en politiker og i rent selvforsvar konsekvent bed ham.
Godt bidt orne !!!
Personer, der ikke umiddelbart er i stand til at skelne en politiker fra en ikke politiker, vil spørge sig selv om, hvordan ornen dog var i stand til at afgøre, at den stod overfor en politiker. Med baggrund i tilkomsten af "Fynsk svinelov" blev det obligatorisk fag i alle fynske svineskoler at lære at kende politikere fra ikke politikere, så svinene altid kunne genkende  ophavsmændene til de nye dyrplagerier. De sikre kendetegn er :

- store røde ører
- to tunger
- langfingret
- fyldt med lort
- taburetklæber
- mange ben
- ret farveløs; ja nærmest gennemsigtig.
Ornen var således ikke i tvivl; det var en politiker - og haps havde ornen snuppet et af politikerens mange ben.
Det gjorde økonomisk ondt på politikeren men han trøster sig med at der nok snart dukker et nyt ben op til ham. Det virkelig absurde i forholdet mellem orner og politikere er, at ornen overhovedet vil bide en politiker vel vidende om den kvalmende dårlige smag, den får i munden.

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[Startside]
[Op]