Hverdagsmuseet - Søstedvej 19 - 5792 Årslev - 40221275

Der er penge i lortet
 

Min i indledningen omtalte fjerdebedste svoger anser sig selv for et computergeni.

Hver gang han har anskaffet sig et nyt stykke elektronisk isenkram til realisering af en ny genialitet fra hans kryptiske hjerne, så udtaler han med klar og tydelig stemme - for alle der ikke er kommet bort i tide - at " der er penge i lortet" !!!Da Landbrug Fyn også lancerede en tilsvarende overskrift var det uundgåeligt, at jeg parrede disse to sider af samme sag. Og svogeren har jo ret; det formelig vælter ud af computerens sprækker og sammenføjninger med "penge". Han er ikke helt dum ham min fjerdebedste svoger. Det uigenkaldeligt absurde i sammenhængen er, at netop min fjerdebedste svoger har opnået, at "der er penge i lortet".
Moralen af alt, hvad han indtil for få år siden har foretaget sig med PC´ere har ellers været : "Vil du gerne luftkasteller se; da skal du bare købe en PC".

En lille advarsel til de langfingrede. "Pengene" kan se ægte ud; men det er de ikke. Mærk på papiret; det er stift som tre dage gamle skægstubbe på en ungersvend; det er helt åbenbart ikke ægte penge. Undlad derfor venligst at stjæle dem.
 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[Startside]
[Op]