Hverdagsmuseet - Søstedvej 19 - 5792 Årslev - 40221275

Slanket bestyrelse & slanket landboforeningsbestyrelse
 

To-enigheden. 

De bestyrelser, der havde tildelt Per og Poul i "Ren Fynsk

idyl" årets ædepris, fandt, at det fynske æderi i almindelighed havde taget overhånd - det havde reelt antaget absurde dimensioner - og besluttede som gode eksempler at slanke sig.

Den ordinære kommercielle bestyrelse var så tilfredse med resultatet, at de lod sig forevige i "Slanket bestyrelse". Som det ses består bestyrelsen af henholdsvis en kineser, en neger, en olding og så bestyrelsesformanden - aben, der for øvrigt er den klogeste af dem, derved at den hverken ryger eller drikker - og så er det også kun bestyrelsesformanden, der håndterer bestyrelsens papirer. Det ordinære bestyrelsesarbejde med sjusser og høj cigarføring klarer af kineseren, niggeren og oldingen.

A propos papirerne, da bemærk venligst at der ikke står noget på dem; det er overflødigt, da den stakkels abe endnu ikke har lært at læse.

Men landbrugets folk har nu altid været kendt for - at til trods for at de er langsomme startere - da er de desto mere effektive, når de endelig kommer i gang.

 

Da landbrugets folk så den ordinære kommercielle bestyrelses nye slanke linie, besluttede de, at det kunne de gøre bedre.

Resultatet ses her.

Skulle nogen skarpsindig betragter mene, at cigarer, sjusglas og papirer er fuldstændigt ens placeret på de to malerier, da har denne skarpsindige betragter helt ret.

Det er de.

Den skarpsindige betragter har vundet en cigar, der kan afhentes ved næste ordinære møde i Årslev kommunes kommunalbestyrelse.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[Startside]
[Op]